dilluns, 15 d’octubre del 2018

Perquè el Govern del Vendrell no executa les mocions ?


En aquesta legislatura el Grup Municipal d’ERC, hem presentat un total de 32 mocions al Ple Municipal del Vendrell. D’elles es van aprovar un total de 28, de les quals un total de 15 per unanimitat de tots els grups polítics.

Hem presentat mocions per reclamar solucions a diferents problemàtiques del nostre municipi. Van demanar un estudi global sobre el transport urbà, informes Adif sobre el tercer fil que ara tants problemes de soroll esta causant, sobre els problemes de l’aparcament de l’Hospital, sobre els dipòsits pluvials del front marítim per evitar així les possibles inundacions, perquè es rebaixi la taxa d’escombraries per utilització de la deixalleria comarcal, per un accés de la N340 a Torreblanca, per millores en les Madrigueres, per millores en els passos sota la via en Francàs i Coma-ruga o per demanar l’ampliació dels horaris de pas de la línia R4 de Rodalies.

En la tasca d’oposició i de control, hem demanat la creació d’una oficina per controlar els grans contractes, així com auditories sobre el contracte d’enllumenat, la gestió de les piscines, o sobre Parven i la zona blava. No van aconseguir remunicipalitzar la neteja viària que tantes queixes té, ni frenar la constitució, que considerem contra llei, de la nova empresa mixta de l’aigua.

I no hem oblidar la part nacional, com l’adhesió a l’AMI, contra la violència de l’1 d’octubre, a favor del Pacte Nacional del Referèndum o contra la criminalització dels CDR, ni la social com demanar l’eliminació del IRPH en les hipoteques, la Garantia +55, el dret per demanar les mateixes condicions laborals entre homes i dones, o sobre la violència de gènere.

Realment és molt desencisador veure que totes aquestes mocions aprovades l’equip de govern no ha executat pràcticament res. Per aquesta raó, el passat febrer van presentar una moció de mocions per reclamar la realització de les mocions aprovades, que tot i tornar-se a aprovar no ha servit de res.

Des d’ERC tenim molt clar que és imprescindible un canvi en les formes i en la política local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada