dimecres, 11 de desembre del 2019

Donem una segona oportunitat al Teatre Cinema Brisamar

Davant la situació de deteriorament que ha portat inclús d'haver de fer un tancament al voltant de l'edifici, en el Ple del mes de desembre vàrem introduir una proposta de resolució sobre el Teatre Cinema Brisamar.

Tots coneixem que aquest edifici, amb gairebé 60 anys d'història, va ser adquirit per un total de 1,2 Milions € per l'Ajuntament ara farà més de 10 anys, i ara mateix es troba en una situació gairebé de ruïna, amb pèrdua de molts elements de la façana i amb l'interior força malmès.

Tinc el convenciment de que si no fem aviat una intervenció d'urgència, acabarem declarant l'edifici en ruïna. Ja en el 2017 es va fer un projecte d'enderroc parcial de certes parts de l'edifici, però com sempre allò va quedar parat i sense fer res.

Per aquest motiu demanàvem que es fes el més aviat possible un informe sobre la situació actual de l'edifici, per si es pot o no recuperar. La resposta del govern municipal va ser que ara això no toca, que primer és el projecte del Tabaris i el Feder de Coma-ruga i que més endavant ja es faria. Es va arribar a parlar d'una o dues legislatura.

A més demanàvem que si fos viable de recuperar-ho, s'iniciés un procés participatiu per tal que la ciutadania pogués decidir amb el seu vot quin ús se le voldria donar a l'espai.

Vaig recordar al govern que tant el PSC com l'AVP posaven la recuperació de l'edifici com uns del projectes més importants d'aquesta legislatura segons 6 el seu propi programa electoral.


Finalment, la nostra proposta va tirar endavant per unanimitat, però ens sembla que dificilment es farà cap mena d'actuació urgent en l'edifici i això provocarà que potser mai el podem recuperar.


Imatge relacionada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada