dilluns, 15 d’octubre del 2018

On són les inversions per Sant Salvador, Coma-ruga i Francàs


Que l’eix Marítim (Sant Salvador, Coma-ruga i Francàs) té unes mancances importants d’inversions, és un fet que qualsevol resident o visitant ho pot fer visible.

La voluntat d’ERC, amb la seva entrada al govern municipal a l’inici de la legislatura, va tenir com un dels seus objectius el acabar amb aquestes mancances per l’eix marítim. Per això, tot i que no era el projecte que nosaltres haguéssim fet, van donar suport al projecte FEDER per Coma-ruga que significava una inversió de 2,3 Milions €. Creiem que suposaria un punt d’inici en el canvi en la política municipal cap a aquestes zones del municipi.

Però, ja des del moment de la seva presentació en públic, no ens va agradar com es plantejava el projecte als vilatans i vilatanes. Les nostres sensacions no han estat errades, i el projecte s’ha alentit enormement, sense cap raó aparent.
Des de l’atorgament del FEDER, fa ja més d’un any i mig, el Govern municipal pràcticament no ha realitza cap actuació, excepte la contractació d’un dinamitzador turístic i sembla que ara una empresa externa que farà un procés participatiu. Un procés del que desconeixem ara per ara en que consistirà.

Tenim clar que, amb aquests endarreriments, serà molt difícil començar les obres abans de les properes eleccions municipals i desconeixem a que es destinaran els 650.000 € pressupostats per l’exercici 2018.

Fora d’aquesta promesa del FEDER, no hem vist cap altre inversió per aquest eix, ni tampoc s’ha treballat per trobar solucions a les problemàtiques que es manifesten diàriament, com són per exemple la neteja viària, la recollida de residus, un transport urbà ineficient o les inundacions que es pateixen cada cert temps.

Des d’ERC tenim clar que haurem de treballar molt per millorar aquest entorn que per desgràcia ha estat abandonat durant molt de temps per la política municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada